Prentenboek 'De Buik van Mees'

Het prentenboek 'De buik van Mees' is leuk en spannend voor alle kinderen in de leeftijd van 2 tot 6 jaar, of ze nu dik of dun, lang of kort zijn. Het avontuur dat het aandoenlijke vogeltje Mees beleeft, ligt dichtbij de belevingswereld van kinderen en is op rijm geschreven. Het gaat over gewicht, over moed, spelen, en leven. Over plezierig leven!

Het heeft een harde kaft en is van het volgende formaat:
24 bij 30 cm - liggend model.

Prentenboek 'Het Avonduur van Koekoek'

Dit boek heeft dezelfde stijl en figuren als in het voorgaande boek. Echter nu staat een heel andere vogel met een ander probleem centraal. Koekoek heeft drang naar avontuur en eenmaal in de wijde wereld krijgt hij een onbestemd gevoel: heimwee.

Het boek is geschikt voor kinderen van 3 tot 7 jaar. Op de achtergrond speelt het begrip tijd een bescheiden rol.

De app Tommy's tummy

'De Buik van Mees' is in het Engels vertaald en in die taal uitgegeven als eenvoudige maar levendige app. Je kunt hem vinden in de Amerikaanse appstore en hij is enkel beschikbaar voor Ipad. Behalve dat hij geschikt is voor Engelssprekende kinderen, is hij goed te gebruiken bij lessen Engels op Nederlandse basisscholen, zeker in combinatie met het fysieke Nederlandse boek.

Holly Struikman heeft het speelse vertaalwerk gedaan. Verder heeft ze de app wondermooi ingesproken. In de app komen spelletjes en een liedje voor. De app is blijvend in prijs verlaagd en voor maar 0,55 cent hier verkrijgbaar!

Theatervoorstelling 'De meesical'

Tijdens een vliegwedstrijd vliegt Mees zo hard en ver dat hij zijn vriendjes uit het oog verliest. Hij vliegt over weilanden, heuvels, over bergen en over de grote zee. Vermoeid en hongerig ziet hij alleen nog maar water onder zich ... Maar dan ontdekt hij in de verte een eiland!

Het is het eiland van Jutter en Kok. Jutter heeft vanuit zijn strandstoel overzicht over het strand en ziet dat Kok, zoals elke dag, weer niks van het eten koken bakt ... Ze eten vet en ongezond en voeren verder niks uit!

Mees vertelt zijn verhaal uit De buik van Mees, en leert Jutter en Kok gezonde dingen. Daarna wil hij graag terug naar zijn vrienden in de Vogelstraat. Zal hij zijn vrienden ooit weerzien? Gaat het lukken met de hulp van Jutter en Kok?

Een vrolijke voorstelling, met een prachtig verhaal, vol met leuke muziek en een zeer hoog meedoe-gehalte.

Voor reserveringen of meer informatie kunt u via de knop
'Ik wil het' contact met me opnemen. Tevens kunt u een kijkje nemen op Jutter en Kok

Klik hier voor de flyer.

Jutter en Kok

Jutter en Kok maakten liedjes bij de voorstelling over Mees. Sommige nummers heeft Paulien Sprenger geschreven. Deze en hun andere vrolijke cd zijn te verkrijgen onder de knop
'Ik wil het'
©2017 - Stridon taaldiensten